- Nieuw
Emaille wokpan met oren Ø 30 cm
€ 21.955-10 werkdagenGratis thuisbezorgd & achteraf betalen -
Emaille wokpan met oren Ø 36 cm
€ 29.955-10 werkdagenGratis thuisbezorgd & achteraf betalen -
Gietijzeren wokpan met twee handvatten Ø 31 cm
€ 39.955-10 werkdagenGratis thuisbezorgd & achteraf betalen -
Gietijzeren wokpan met twee handvatten Ø 36 cm
€ 54.952-3 werkdagenGratis thuisbezorgd & achteraf betalen

Met een wok pan buiten koken? Ontdek de collectie
Laat de Oosterse chef in jezelf los en maak heerlijke wokgerechten met een luxe emaille of gietijzeren wokpan. De wokpannen uit onze collectie kun je perfect gebruiken om buiten te koken op een wokbrander of gasbrander. Alle wokpannen zijn voorzien van twee oren aan de zijkant.
Ben je op zoek naar een andere pan om buiten te koken? Bekijk hier onze complete collectie pannen.
Met een wokpan buiten koken? Kies voor een wokpan van Tuinkoken.nl
Buiten heerlijke Oosterse wokgerechten maken doe je natuurlijk in de juiste wokpan. In onze collectie vind je verschillende soorten wokpannen. Zo hebben we verschillende emaille wokpannen en stevige gietijzeren wokpannen.
Alle wokpannen worden zonder verzendkosten naar je toe verzonden. Is de gewenste wokpan op voorraad en bestel je op werkdagen voor 16:30? Dan versturen wij hem dezelfde dag nog naar je toe!
Stevige gietijzeren wokpannen
Gietijzeren wokpannen zijn voor veel mensen al jaren favoriet. Dat is niet zo gek ook, want een gietijzeren wokpan heeft veel voordelen ten opzichte van andere materiaalsoorten. Zo geleidt een gietijzeren wokpan ontzettend goed warmte. Kook je bijvoorbeeld buiten op echt hout vuur, dan is dat ontzettend handig. Het maakt dan niet uit dat er geen constante warmtebron vanaf dezelfde plek is.
Daarnaast kunnen gietijzeren pannen levenslang meegaan, indien je ze goed verzorgd. Met deze tips kun je levenslang van de gietijzeren wokpan genieten:
- Voeg vet of olie toe aan de wokpan voordat je gaat koken en de pan opwarmt
- Maak de gietijzeren wokpan na gebruik grondig schoon met warm water
- Droog de wokpan na het schoonmaken goed af om roestvorming te voorkomen
- Plaats de gietijzeren wokpan niet in de vaatwasser
- Verleng de levensduur van de wokpan door hem regelmatig in te vetten met bijvoorbeeld deze natuurlijke verzorgingswax
- Aangekoekte etensresten kun je eenvoudig verwijderen met dit RVS scrubmatje
Een gietijzeren wokpan is geschikt voor iedere warmtebron. Of je hem nu gebruikt op een inductiekookplaat, een gasfornuis of in een houten vuurtje, het kan allemaal!
Emaille wokpannen
Heb jij een gezonde levensstijl? Dan is een emaille wokpan een van de beste wokpannen die je kunt kiezen. Een emaille wokpan laat namelijk geen stoffen vrij en kan niet roesten. Het staal van de wokpan is namelijk voorzien van een glaslaag, wat ook wel de emaille laag wordt genoemd. Net zoals een gietijzeren pan is een emaille wokpan geschikt voor alle warmtebronnen.
Een ander voordeel van een emaille wokpan is dat het eenvoudig schoon te maken en te onderhouden is. Laat de emaille wokpan na gebruik staan met wat warm water en afwasmiddel. Je kunt hem daarna zo schoonmaken.
Let op dat je in de emaille wokpannen alleen houten keukengerei gebruikt. Andere materiaalsoorten kunnen de glaslaag van de wokpan onherstelbaar beschadigen.