2 items

Filters
Selectie verfijnen
Vuurschalen

Heerlijk buiten koken op de beste vuurschaal

Begin ook met buiten koken, kies de juiste vuurschaal en combineer deze met een driepoot of grillrooster. De vuurschalen zijn verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten, modellen en afmetingen. Je kunt de vuurschalen perfect gebruiken in ieder seizoen. Bij verschillende vuurschalen is een passend grillrooster/deksel verkrijgbaar.

Lees meer

Items 1-2 of 2

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Top kwaliteit

  Enjoyfires vuurschaal Ø100 cm | 3mm staal

   219.95

   191.95

  Juni
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 2. Top kwaliteit

  Enjoyfires vuurschaal complete BBQ set Ø100 cm

   454.95
  Juni
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

Shop je vuurschaal, groot of klein, bij Tuinkoken.nl

Een van het meest diverse tuinproducten is de vuurschaal. Je kunt een vuurschaal gebruiken om marshmallows boven te roosteren, gebruiken als barbecue, gebruiken als warmtebron of gewoon als sfeerelement. Kortom, met een vuurschaal kan je een hoop kanten op.

 

In onze collectie vind je een groot aanbod in vuurschalen. Van kleine vuurschalen van 40 cm tot grote vuurschalen van 120 cm. Weet je nog niet welke maat vuurschaal het beste bij jouw tuin past? Houd dan de maten hieronder aan:

 

 • Kleine tuin: vuurschaal 40 cm, vuurschaal 50 cm, vuurschaal 60 cm
 • Middelgrote tuin: vuurschaal 60 cm, vuurschaal 70 cm, vuurschaal 80 cm, vuurschaal 100 cm
 • Grote tuin: vuurschaal 100 cm, vuurschaal 120 cm +

Kleine tuin, kleine vuurschaal 50 cm

Bij een kleine tuin hoort ook een kleine vuurschaal. Een te grote vuurschaal kan namelijk zorgen voor gevaarlijke situaties. Zo moet er rondom de vuurschaal namelijk altijd voldoende ruimte zijn en mag er niets boven de vuurschaal hangen (zoals laaghangende takken).

 

In onze collectie hebben we tal van kleine vuurschalen. Ook deze kleine vuurschalen kun je handig en multifunctioneel inzetten. De kleine Enjoyfires vuurschaal 50 cm is uit te breiden met BBQ-accessoires, net zoals de Höfats vuurschalen.

De populaire vuurschalen van 60 cm

Een van de meest populaire afmetingen is de vuurschaal 60 cm. In dit formaat zul je dan ook de meeste vuurschalen uit onze collectie vinden. Diverse vuurschalen 60 cm zijn verder uit te breiden met BBQ-accessoires, zoals de Enjoyfires vuurschalen, Forno vuurschalen en de Höfats vuurschalen.

 

De vuurschaal 60 cm past perfect met zijn formaat in een kleine tuin. Hij neemt weinig ruimte in, maar is groot genoeg voor het bakken en grillen van eten voor 4 personen.

Kies voor een top kwaliteit vuurschaal 70 cm van Enjoyfires

Het enige merk uit onze collectie dat een vuurschaal van 70 cm aanbiedt is Enjoyfires. De vuurschaal 70 cm is te koop met en zonder BBQ-accessoires. Je kunt verder de Enjoyfires vuurschaal 70 cm uitbreiden met een multifunctionele houtopslag en zijtafel. Kortom, alles wat je nodig hebt om van je vuurschaal een complete barbecue te maken.

Een middelgrote tuin staat gelijk aan de vuurschaal 80 cm

Een vuurschaal van 80 cm is relatief groot, maar niet té. Daarom is deze vuurschaal geschikt voor de gemiddelde Nederlandse tuin. Je kunt er op bakken en grillen voor 6 personen, genieten van de warmte of gezellig met de kids marshmallows roosteren. Kortom, alles wat je van een vuurschaal mag verwachten!

Een eye-catcher in tuin: dat is de grote vuurschaal van 100 en 120 cm

Wil je een mooie blikvanger in de tuin, kies dan voor een grote vuurschaal van 100 cm of een grote vuurschaal van 120 cm. Deze grote vuurschalen zijn robuust, sterk en net zoals de andere maten ontzettend veelzijdig.

 

De meeste grote vuurschalen uit onze collectie zijn gemaakt van cortenstaal. Waarom? Cortenstaal is ontzettend duurzaam, sterk (vergelijkbaar met RVS) en ze passen ook nog eens perfect bij de natuurlijke kleuren van de tuin.