3 items

Filters
Selectie verfijnen
Categorieën
Prijs
 24.00 -  40.00
 40.00
 24.00
Paellapannen

Paellapan kopen? Shop je Spaanse paellapan eenvoudig online

Ola señor(ita)! Maak thuis ook traditioneel Spaanse paella met een van de paellapannen van Tuinkoken.nl. Deze brede koekenpannen hebben twee grepen en kun je boven alle warmtebronnen gebruiken. De paellapannen zijn geëmailleerd, waardoor de paellapan lang mee gaat en het eten minder goed aan de pan blijft plakken tijdens de bereiding.

 

Ben je op zoek naar een andere pan om buiten te koken? Bekijk hier onze complete collectie pannen.

Lees meer

Items 1-3 of 3

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Platte schaal/paëllapan met oren Ø 36 cm

   24.95
  2-3 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 2. Platte schaal/paëllapan met oren Ø 38 cm

   29.95
  2-3 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 3. Platte schaal/paëllapan met oren Ø 46 cm

   39.95
  2-3 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

Kies voor een geëmailleerde paellapan

We kennen allemaal de standaard pannen wel met een antiaanbaklaag. Maar heb je jezelf ook wel eens verdiept in een geëmailleerde pan? Emaille is een beschermlaag op de pan van gesmolten glas. Emaille heeft vele goede eigenschappen. Zo is het glad, waardoor je het goed schoon kunt houden. Daarnaast is het ontzettend hard, duurzaam en kan het niet verbranden. Ook zorgt emaille voor een stevige laag op de pan, waardoor hij een stuk krasbestendiger is dan andere pannen.

 

Een geëmailleerde paellapan geeft geen stoffen af aan het eten dat je erin bereidt. Je paella zal daardoor de perfecte Spaanse smaak behouden. Je kunt de paellapannen op alle oppervlakken gebruiken, zelfs inductie.

Let op bij het gebruik van een geëmailleerde paellapan

Een geëmailleerde paellapan dien je op een juiste wijze te gebruiken, omdat anders de glaslaag op de pan kan beschadigen. Gebruik bijvoorbeeld geen metalen lepels of keukenbestek in de pan! Gebruik altijd een houten lepel.

 

Wanneer je de paellapan op inductie, gas of hout gebruikt, verwarm de paellapan dan mondjesmaat. Als je de paellapan te snel en te warm direct verwarmt, kunnen er stukjes glas van de pan afspringen. Dat wil je natuurlijk niet! Koel de paellapan ook niet direct af onder koud water, ook dat kan de pan beschadigen.

Kies het juiste formaat paellapan

Voor het bereiden van de lekkerste paella heb je natuurlijk wel het juiste formaat paellapan nodig. Weet je nog niet welke grootte bij jou past? Met deze tips shop je het juiste formaat:

 

 • Paellapan 36 – 40 cm: 2 personen
 • Paellapan 42 cm: 3 personen
 • Paellapan 46 cm: 4 personen
 • Paellapan 50 cm: 6 personen
 • Paellapan 55 cm: 8 personen
 • Paellapan 60 cm: 10 personen