De beste wokbrander op gas van dit seizoen

Als je veel onder weg bent, op de camping staat of graag in de tuin heerlijke maaltijden bereidt is deze accessoire bijna onmisbaar: een wokbrander op gas. Wokbranders op gas zijn er in verschillende maten, vormen en modellen. Benieuwd voor welke wokbrander op gas je dit jaar het beste kunt kiezen? Ontdek de beste wokbrander van dit seizoen hieronder!

Tips voor het uitzoeken van een wokbrander op gas

Er zijn online tal van wokbranders te vinden. Welke wokbrander past het beste bij jouw wensen en waar moet je op letten bij het uitzoeken van een geschikte wokbrander?

  • De wokbranders op gas uit onze collectie zijn enkel geschikt voor buitengebruik. Zoek je een wokbrander voor binnen? Dan dien je een andere wokbrander hiervoor te gebruiken. In de productomschrijving staat voor welk gebruik een wokbrander geschikt is.
  • Onze wokbranders kun je aansluiten op zowel propaan- als butaangas. Handig wanneer je al een bepaalde gasfles hebt.
  • Veiligheid staat altijd voorop. Zorg dat de wokbrander die je koopt over de juiste certificering beschikt en een thermische beveiliging heeft.
  • Hoe groot is de groep waar je voor kookt? Kook je voor twee personen, dan kun je goed uit de voeten met een wokbrander van 25x25 cm. Is de groep een stuk groter? Dan is een wokbrander 30x30 cm of een wokbrander van 40x40 cm meer geschikt.
  • Let op dat je bij diverse wokbranders nog accessoires moet mee bestellen, zoals een gasdrukregelaar en een gasslang.

Shop hier de wokbranders op gas

Welke wokbrander op gas komt als beste uit de test?

Wokbrander gas 40x40 cmEr zijn tal van wokbranders op gas online te bestellen, maar welke is nu de beste? Als we kijken naar welke wokbrander bij ons het meeste wordt besteld, is dat de wokbrander 40x40 cm.

De wokbrander 40x40 cm heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het frame van deze wokbrander is gemaakt van gepoedercoat staal en de brander zelf van gietijzer. De wokbrander heeft een vermogen van 6,5 kW en biedt voldoende ruimte voor ook de grotere paella pannen en wokpannen. Kortom, de perfecte wokbrander voor in de tuin, op de camping en ook tijdens je kampeertrip!

Shop hier de wokbranders 40x40 cm