Gulyácssoep

6 personen

DOWNLOAD

 Ingrediënten:

  •          4 eetlepels olie
  •          2 uien grof gesneden
  •          1 eetlepel zout
  •          700 gram rundvlees, in kleine stukjes gesneden
  •          700 gram geschilde aardappelen, in dobbelstenen gesneden
  •          1 eetlepel paprikapoeder
  •          2 liter runderbouillon
  •          2 tomaten, in plakjes gesneden

 

Bereidingswijze:

Smelt de boter in de pan en bak de uien zacht goudgeel

Doe het vlees, paprikapoeder, zout en een halve liter van de bouillon er bij

Laat het geheel 30 minuten sudderen

Daarna de rest van de runderbouillon toevoegen en nogmaals 1 uur laten sudderen

Voeg vervolgens  de aardappelen en de tomaten toe

Laat nogmaals 20 minuten sudderen

Tot slot zelf op smaak maken

 

EET SMAKELIJK!

DOWNLOAD