8 items

Filters
Selectie verfijnen
Kamado barbecue

Bekijk de kamado barbecues van Yakiniku

Met een kamado barbecue van Yakiniku maak je de lekkerste gerechten in een handomdraai. In deze bekende barbecue kun je stoken op houtskool. De temperatuur kun je eenvoudig reguleren. Het maakt daarbij niet uit of je nu op 30 graden of op 300 graden wil bakken, het kan allemaal. Dankzij Yakiniku wordt iedereen een grill guru.

 

Liever een ander type barbecue? Bekijk hier ons complete aanbod barbecues.

Lees meer

Items 1-8 of 8

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
  1. Nieuw

    Yakiniku kamado barbecue houtskool keramisch 13'' met camping onderstel

     639.00
    2 tot 3 weken
    Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
  2. Nieuw

    Yakiniku kamado barbecue houtskool keramisch 16''

     939.00
    2 tot 3 weken
    Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
  3. Nieuw

    Yakiniku kamado barbecue houtskool keramisch 19''

     1,035.00
    2 tot 3 weken
    Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
  4. Nieuw

    Yakiniku kamado barbecue houtskool keramisch 22''

     1,569.00
    2 tot 3 weken
    Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
  5. Nieuw

    Yakiniku kamado barbecue houtskool keramisch 11'' met draagbaar onderstel

     499.00
    2 tot 3 weken
    Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
  6. Nieuw

    Yakiniku kamado barbecue houtskool keramisch 16'' met onderstel en zijtafels

     1,179.00
    2 tot 3 weken
    Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
  7. Nieuw

    Yakiniku kamado barbecue houtskool keramisch 19'' met onderstel en zijtafels

     1,299.00
    2 tot 3 weken
    Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
  8. Nieuw

    Yakiniku kamado barbecue houtskool keramisch 22'' met onderstel en zijtafels

     1,900.00
    2 tot 3 weken
    Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

De kamado barbecues van Yakiniku

De kamado barbecues van Yakiniku staan voor het barbecueën in de Japanse cultuur. Anders dan wij hier in het Westen gewend zijn (vaak grote stukken vlees op de barbecue gooien), draait het bij de Japanse cultuur om verfijning.

Het gebruik van de Yakiniku kamado barbecue

Een kamado barbecue kun je op talloze manieren gebruiken: koken op een lage temperatuur, garen, direct & indirect grillen, braden of bakken. Alles is mogelijk met deze barbecue, waardoor het een van de meest veelzijdige buitenkeukens is.

 

Het is ook mogelijk om een Dutch oven (met een platte onderkant) te gebruiken in een kamado barbecue. Je kunt hierin dan bijvoorbeeld een stoofgerecht klaarmaken. Daarnaast is de kamado barbecue ook te gebruiken als pizzaoven.

Kies voor een kamado van top kwaliteit

De Yakiniku kamado barbecues kenmerken zich door hun zwarte elegante uiterlijk. Bij het produceren van de kamado barbecue is uitsluitend gebruik gemaakt van top kwaliteit materialen.

 

  • De schoorsteen is gemaakt van 304 RVS. Hierdoor roest de schoorsteen van de kamado niet. Bij een gietijzeren schoorsteen is dit bijvoorbeeld wel het geval. Daarnaast beschikt de schoorsteen van de kamado barbecue over een standaard regenhoedje en is het vaatwasser bestendig.
  • De as schaal van de barbecue staat uit meerdere delen, waardoor het zeer hittebestendig is. De grotere barbecues zijn voorzien van een asla en kolenmand.

Hoe steek je een kamado barbecue aan?

De Yakiniku kamado barbecue is ontzettend eenvoudig om aan te steken. Vul allereerst de houtskoolmand met houtskool tot de rand. Verspreid 2 of meerdere aanmaakblokjes tussen de kolen en steek deze aan. Als de vlammen gedoofd zijn en de kolen beginnen te gloeien, kun je de kamado sluiten.

 

Zet zowel de margrietschuif bovenin als de ventilatieschuif onderin helemaal open. Zo heb je een goede doorstroom van zuurstof en zal de temperatuur stijgen in je kamado. Zodra je een temperatuur van 150°C hebt bereikt, kun je de accessoires in de kamado barbecue leggen.