Filters
Selectie verfijnen
Barbecues

Vind de barbecue die bij jou past en begin met buiten koken

Begin ook met buiten koken dit jaar en kies de perfecte barbecue uit! In onze collectie vind je een groot aanbod in houtskool barbecues, gasbarbecues, kamado barbecues en zelfs speciale camping barbecues.

 

Heb je vragen over de barbecues? Stel ze aan onze barbecue-experts

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Barbecue kopen? Je vindt het bij Tuinkoken.nl

De warme zomer breekt aan en we zitten massaal weer in de tuin en op de camping. Bij een lekkere zomer hoort natuurlijk het regelmatig aansteken van de barbecue! Maar, welke barbecue past nu het beste bij jouw wensen? Wij helpen je graag een eind op de goede weg. Ontdek hieronder welke soorten barbecues we in onze collectie hebben en welke perfect bij jou past.

Camping BBQ

Iedere camping heeft weer andere regels als het gaat om een vuurtje stoken en barbecueën. Je wilt immers je buren niet te veel tot last zijn (of juist wel). We hebben voor jou een speciale selectie gemaakt met de beste camping BBQ’s. Je kunt daarbij kiezen uit een gasbarbecue, houtskoolbarbecue, meeneembarbecue of de grote all-in-one camping BBQ. Check wel altijd de regels van de camping waarop je verblijft.

Gasbarbecue

Voor iedere barbecue chef die graag kiest voor wat gemak is er de gasbarbecue. Geen gehannes met het aansteken van houtskool of briketten, geen grote rookpluimen en lang wachten. Kortom, met een gasbarbecue kun je binnen enkele minuten al het vlees, vis en de groentes op het grillrooster leggen.          

Houtskoolbarbecue

Onderweg, in de tuin of ergens anders genieten van een heerlijke BBQ maaltijd? Kies voor een kleine of grote houtskoolbarbecue. Niets gaat er boven de smaak van bereid eten in een houtskoolbarbecue. De aroma’s die vrijkomen, de geur en de gezelligheid die ermee gepaard gaat. De kleine Everdure Cube houtskoolbarbecues zijn perfect voor tijdens het kamperen, op het strand of in het park. De grotere houtskoolbarbecues zijn perfect om te gebruiken in de tuin.

Kamado barbecue

De kamado barbecue – ook wel bekend als een ei barbecue of egg barbecue – is de BBQ trend van dit moment. Met dit type barbecue maak je voor vrienden of familie de lekkerste gerechten klaar in de tuin. Je kunt met deze barbecues eenvoudig meerdere gerechten klaarmaken, hem gebruiken als pizzaoven en je kunt er zelfs een Dutch oven in gebruiken.