Kookkachels

Deze buitenkookartikelen zijn efficiënt omdat ze maar weinig brandmateriaal nodig hebben. Met de producten van Tuinkoken.nl heeft iedereen zijn eigen stijl van buitenkoken. Heerlijk genieten!

Kookkachels Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Complete sets

  Met een kachel buiten koken op hout. Met de kookkachels van Tuinkoken.nl kunt u hier op traditionele wijze van genieten. De kookkachels zijn eenvoudig in gebruik en onder andere geschikt voor het maken van soepen, stoofschotels, sauzen of Glühwein.

 • Tuinhaard

  Heerlijke warme avonden met deze leuke tuinhaard.

 • Pannen en grillroosters

  Deze pannen en grillroosters zijn door ons geselecteerd om te gebruiken met de kookkachels. Hiermee kunt u de kookkachels op allerlei manieren gebruiken om veel gevarieerde gerechten te kunnen maken. Daarnaast zijn de meeste pannen zijn ook te gebruiken in combinatie met een driepoot wat ze extra multifunctioneel maakt.

 • Coox

  De COOX stove is een super makkelijk houtgestookt kooktoestel voor buiten waarmee je heerlijke gerechten kan maken.  Je kunt met de COOX koken, braden, grillen, stoven en zelfs mee frituren. De COOX is uit te breiden met de GoGrill en een dubbel kooksysteem.