Emaille bogrács buiten kookpan

Lekkere soep of stoofpotten maken met deze mooie emaille buiten kookpannen.

per pagina
Toont 1 - 9 van de 17 items

Mooie gietijzeren pan voor lekkere stoofpotten.

€ 49,95

Deze geëmailleerde Bogrács kookpan (ook wel heksenketel of kookketel) van hoge kwaliteit is ideaal om buiten de meest lekkere gerechten te bereiden voor familie en vrienden. Heerlijk buiten in de tuin, op de camping of in de natuur. U kunt deze buitenkookpan aan een driepoot boven het open vuur...

€ 19,95

Deze zwart geëmailleerde Bogrács kookpan (ook wel heksenketel of kookketel genoemd) van hoge kwaliteit is ideaal om buiten de meest lekkere gerechten te bereiden voor familie en vrienden. Heerlijk buiten in de tuin, op de camping of in de natuur. U kunt deze buitenkookpan aan een driepoot boven...

€ 34,95

Deze geëmailleerde kookpan is zwart van buiten en zwart van binnen van ons eigen merk Konder dus garant voor hoge kwaliteit, wordt geleverd met deksel.

€ 44,95

Dit is onze nieuwste pan van hoge kwaliteit emaille staat garant voor vele jaren kookplezier.Voor bijvoorbeeld heerlijke stoofpotten, soepen, glühwein en nog veel meer.

€ 44,95

Deze zwart geëmailleerde Bogrács kookpan (ook wel heksenketel of kookketel genoemd) van hoge kwaliteit is ideaal om buiten de meest lekkere gerechten te bereiden voor familie en vrienden. Heerlijk buiten in de tuin, op de camping of in de natuur. U kunt deze buitenkookpan aan een driepoot boven...

€ 49,95

Deze grote Bogrács kookpan van hoge kwaliteit is zwart geëmailleerd en heeft een gewolkte binnenkant. Het formaat (16liter) is ideaal om buiten de meest lekkere gerechten te koken voor een grote groep mensen. In combinatie met de driepoot heerlijk buiten in de tuin, op de camping of in de natuur.

€ 54,95

Deze grote Bogrács kookpan van hoge kwaliteit is zwart geëmailleerd en heeft een gewolkte binnenkant. Het formaat (20liter) is ideaal om buiten de meest lekkere gerechten te koken voor een grote groep mensen. In combinatie met de driepoot heerlijk buiten in de tuin, op de camping of in de natuur.

€ 59,95

Deze grote Bogrács kookpan is zwart geëmailleerd en heeft een gewolkte binnenkant. Het formaat (30liter) is ideaal om buiten de meest lekkere gerechten te koken voor een grote groep mensen. In combinatie met de driepoot heerlijk buiten in de tuin, op de camping of in de natuur. 

€ 69,95
Toont 1 - 9 van de 17 items