Complete sets

Met een kachel buiten koken op hout. Met de kookkachels van Tuinkoken.nl kunt u hier op traditionele wijze van genieten. De kookkachels zijn eenvoudig in gebruik en onder andere geschikt voor het maken van soepen, stoofschotels, sauzen of Glühwein.

per pagina
Toont 1 - 9 van de 11 items

Dit is ons prachtige model kookkachel in hele goede kwaliteit deze is  helemaal geëmailleerd ook de kachelpijp. Compleet met 10 Liter Bogrács kookpan,deksel en een houten roerlepel van 50 cm. Hiermee maakt u de heerlijkste soepen en stoofgerechten.geschikt voor 2 tot 8 personen.

€ 149,95

Met deze set van kunt u direct heelijke soepen, stoofschotels of bijvoorbeeld gluhwein maken. De kachel (31cm) wordt gestookt op hout en is zeer zuinig in gebruik. De kachel is een nieuwe unieke manier om te kunnen genieten van het buiten koken met vuur.

€ 99,95

Met deze mooie set van Tuinkoken.nl ben je in één keer klaar om buiten in de tuin de heerlijkste gerechten te kunnen maken. Deze set, bestaande uit een geverfde kookkachel met een Bogrács pan en deksel is dit een ideaal starters pakket om te kunnen beginnen met deze unieke manier van buiten koken.

€ 109,95

Met deze mooie set van Tuinkoken.nl ben je in één keer klaar om buiten in de tuin de heerlijkste gerechten te kunnen maken. Deze set, bestaande uit een geverfde kookkachel met een Bogrács pan is een ideaal starters pakket om te kunnen beginnen met deze unieke manier van buiten koken. 

€ 119,95

Deze super set bevat alles wat u nodig heeft om buiten in de tuin de heerlijkste gerechten te maken op een hout vuur. Zo kun je een heerlijke soep of stoofpot koken in de bogrács kookpan of bijvoorbeeld lekker aardappels en groenten bakken in de platte pan. 

€ 159,95

Deze grote set bevat alles wat u nodig heeft om buiten in de tuin de heerlijkste gerechten te maken op een hout vuur. Door het grote formaat van de kachel en de pan kun je voor een flinke groep mensen koken. Zo kun je een heerlijke soep of stoofpot koken in de bogrács kookpan of bijvoorbeeld...

€ 169,95

Met de geëmaillerde kookkachelset (31cm doorsnede) kunt u heelijke soepen,stoofschotels, gluhwein en nog vele andere gerechten bereiden op een houtvuur. De set bestaat uit een geëmailleerde kookkachel en een 8 liter Bogrács kookpan met deksel. De kachel wordt gestookt op hout en is zeer zuinig in...

€ 109,95

Heerlijk buitenkoken met deze mooie geemailleerde kookkachel. De kookkachel is zeer zuinig in gebruik kleine aanmaakhoutjes zijn al voldoende om direct lekker te kunnen gaan koken.

€ 129,95

Met de geëmailleerde kookkachelset (39cm doorsnede) kunt u heelijke soepen,stoofschotels, gluhwein en nog vele andere gerechten bereiden op een houtvuur. De set bestaat uit een geëmailleerde kookkachel en een 16 liter Bogrács kookpan met deksel. De kachel wordt gestookt op hout en is zeer zuinig...

€ 159,95
Toont 1 - 9 van de 11 items