Complete driepoot sets

Wij hebben vele soorten sets samengesteld in diverse prijsklasse voor ieder wat wils vanaf € 49.95 heeft u al een set om heerlijk buiten te kunnen koken.

per pagina
Toont 1 - 9 van de 11 items

Deze set is handig om mee te nemen op reis de driepoot is uitschuifbaar dus lekker compact.

€ 49,95

Met deze complete set van Tuinkoken.nl heeft u alles om buiten bv. de lekkerste Gulyás te maken.De set bestaat uit driepoot 1.00 m, 8 liter Bogrács kookpan met deksel en een houten lepel van 50cm.

€ 62,95

Met deze complete set van Tuinkoken.nl heeft u alles om buiten bv. de lekkerste Gulyás te maken.De set bestaat uit driepoot 1.20m, 10 liter zwarte konder kookpan met deksel en een houten lepel van 50cm.

€ 69,95

Met deze complete set van Tuinkoken.nl heeft u alles om buiten de lekkerste Gulyás te maken. Deze grote set heeft een uitschuifbare driepoot van 1.00-1.80m, een 13 liter bogrács kookpan met deksel en een houten lepel van maar liefst 50cm groot.

€ 84,95

Deze grote set is met zijn uitschuifbare driepoot uitermate geschikt om voor en grotere groep mensen boven een open houtvuur te kunnen koken. De set bestaat uit een uitschuifbare driepoot van 1.00-1.80m, een 16 liter bogrács kookpan met deksel en een houten lepel van 60cm groot.

€ 92,95

Zeer robuuste set van het merk Konder. Met deze betaalbare set van goede kwaliteit kun je buiten heerlijk koken en grillen. Met deze complete set ben je in één keer klaar. Met de driepoot, kookpan, grilrooster en vuurschaal van Konder kun je alle kanten op. Niet meer verder zoeken, kies voor...

€ 229,95

Grillrooster van verchroomd staal 60CM, Prachtige driepoot in twee delen in zwart met gedraaide krul van boven met katrol om grillrooster op de juiste hoogte te hangen.

€ 109,95

Hele leuke grillset voor lekker buiten kokkerellen.

€ 79,95

Met deze uitgebreide set heeft u alles in huis om met een driepoot buiten te koken boven een open vuur. U kunt een heerlijke soep of stoofpot maken in de Bogrács pan en op de platte schaal aardappels of groenten braden. of lekker vlees of vis grillen op het grillrooster. Deze set is compleet met...

€ 169,95
Toont 1 - 9 van de 11 items