Vuur

Vuurschalen zorgen voor sfeer

Een vuurschaal is echt een blikvanger voor in de tuin. Met een vuurschaal creëert u veel sfeer. Niet alleen de warmte van het vuur, maar ook het knetterende geluid van het vuur verhoogt de sfeer in de tuin. Het aantrekkelijke van een vuurschaal is toch wel dat u er met een groep omheen kunt zitten. Zo heeft iedere...

Vuurschalen zorgen voor sfeer

Een vuurschaal is echt een blikvanger voor in de tuin. Met een vuurschaal creëert u veel sfeer. Niet alleen de warmte van het vuur, maar ook het knetterende geluid van het vuur verhoogt de sfeer in de tuin. Het aantrekkelijke van een vuurschaal is toch wel dat u er met een groep omheen kunt zitten. Zo heeft iedereen het op de wat koelere avonden toch lekker aangenaam warm. Vuurschalen zijn gemakkelijk te verplaatsen, zodat u op meerdere plekken in de tuin van het vuur kunt genieten.

Wat altijd een succes is bij kinderen, zijn het verwarmen van marshmallows boven het vuur. Een vuurschaal leent zich hier perfect voor. De kinderen genieten en dat geeft ook weer extra sfeer aan het buiten zijn.

Ons assortiment vuurschalen

Onze collectie vuurschalen hebben stuk voor stuk een prachtig modern design. Ook als ze niet branden heeft u een mooie blikvanger in de tuin. In ons ruime assortiment vuurschalen vindt u ongetwijfeld de schaal waar u naar op zoek bent en die past bij uw smaak en budget. Wat vindt u allemaal in onze webshop?

     Vuurschalen in allerlei afmetingen

     Stoere modellen

     Onbehandeld staal

     Geëmailleerd staal

     Deksel voor een vuurschaal

     Firestarter en aanmaakbollen

U ziet het: een ruim assortiment! Voor welke sfeermaker kiest u? Bekijk onze schalen en geniet snel van het knisperende haardvuur.

Ideaal voor het koken

Wist u dat dat vuurschalen nog een tweede functie hebben? Het is namelijk een ideale warmtebron om boven te gaan koken. Tuinkoken wint steeds meer aan populariteit. Dat kan natuurlijk met een heuse buitenkeuken of barbecue. Maar wat dacht u van koken met een driepoot? Met behulp van een driepoot en een Bogrács kookpan, wordt koken in de tuin wel heel bijzonder.

Met een vuurschaal, een driepoot en een kookpan, kunt u nabootsen wat de rondtrekkende herders in Hongarije vroeger al deden. Het vuur in de schaal vormt een goede warmtebron voor de pan, die er boven komt te hangen. Nu nog op zoek naar een lekker recept die u kunt maken in de kookpan en uw buitenkook avond is compleet! Niet iedere vuurschaal past onder elke driepoot. Als u een vuurschaal ook wilt gebruiken voor het koken, raden wij aan om even goed op te letten welke driepoot er boven welke vuurschaal past. Wilt u meer informatie over koken boven een vuurschaal? Stuur dan een mail naar info@tuinkoken.nl of bel onze kantenservice op +31(0)612242368.

Materiaal

De vuurschalen uit ons assortiment zijn van geëmailleerd of onbehandeld staal. De vuurschalen worden gemaakt van staal en hebben stuk voor stuk een robuuste uitstraling. Dit materiaal is bijzonder sterk en gaat dus lang mee, zelfs als u de schaal intensief gebruikt. Staal kan namelijk goed tegen de hitte van het vuur, zodat de oorspronkelijk vorm behouden blijft.

Overige producten voor een sfeervol vuurtje

Voor het maken van een vuur hebben wij ook diverse accessoires te koop, zoals aanmaakbollen van het merk Syttis. Deze zijn per zes stuks verpakt en kosten €3,99. De bollen zijn geurloos en gemakkelijk aan te steken. U kunt deze bollen ook gebruiken voor het aansteken van een kookkachel of een Coox kooktoestel. Daarnaast vindt u nog de Firestarter in ons assortiment. Dit is een vriendelijk en organisch product, omdat het is gemaakt van restmateriaal uit de bosbouw. Ook vindt u in onze collectie vuurschalen nog een deksel. Dit is handig voor als u de schaal wilt verplaatsen. Zo waait het as niet overal heen.

Thuisbezorgen of afhalen

Uw bestelling in onze webshop betaalt u eenvoudig via iDeal of via bankoverschrijving. Zodra wij uw betaling binnen hebben gaan wij voor u aan de slag. Voor klanten in België, bieden wij de betaalmogelijkheid Mister Cash. Dit is veilig en werkt snel. Boven de €30,00 betaalt u geen verzendkosten. De meeste schalen kunnen worden thuisbezorgd. Maar we hebben ook hele grote vuurschalen in ons assortiment. U betaalt dan extra verzendkosten of u kunt de schaal afhalen bij onze vestiging in Heerhugowaard.

 

Meer

Vuur Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

  • Gasbranders

    Voor diegene die niet met hout kunnen of willen stoken is er het gemak van gasbranders. Deze vormen een veilig en constant vuur waardoor buiten koken echt overal kan. Dus ook op het terras.

  • Vuurschalen

    Vuurschalen zijn er in vele maten en modellen dus voor ieder is er wel een passende vuurschaal lekker buiten stoken in ieder seizoen.